Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε υπάλληλος σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Σε βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζεται η γυναίκα να κάθεται στο γραφείο της και μόλις τους αντικρίζει να απομακρύνεται. Οταν όμως επιχείρησαν να ψάξουν το γραφείο αντιστάθηκε και της επιτέθηκαν με μαχαίρι. Οι ληστές άρπαξαν τη γυναίκα από τα ρούχα για να την απομακρύνουν από το γραφείο και στη συνέχεια ο ένας την μαχαίρωσε στα πλευρά και την πλάτη.
Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Η παιδοψυχίατρος «βλέπει» σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών
«Εκανε χειρουργείο πόσες ώρες. Είναι σε δύσκολη φάση. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ληστεία με φόνο. Ο ένας από τους δύο την μαχαίρωσε στο πλάι με αποτέλεσμα να τρυπήσει πνεύμονα και να ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ η κοπέλα και θα ταλαιπωρηθεί για 3-6 μήνες τουλάχιστον» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Οι συγκεκριμένοι ληστές είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόπος στην περιοχή του Κολωνού και του Αγίου Παντελεήμονα. «Τους πιάσανε γιατί ήταν και ένας αστυνομικός που πέρναγε τυχαία από εκεί πέρα, εκτός υπηρεσίας και είδε περίπου το σκηνικό», ανέφερε ο ιδιοκτήτης. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η υπάλληλος 15 ημέρες πριν την επίθεση είχε βρεθεί αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές. «Η ανθρώπινη ζωή έχει ξεφτιλιστεί πλέον σε αυτή την περιοχή. Και πριν από 15 μέρες είχαμε ληστεία», είπε ο ιδιοκτήτης.
- Από τον Βώσακο του 2007 στη σημερινή τραγωδία: Η ημέρα που η Κρήτη έχασε ξανά πυροσβέστες
- «Άντε δρόμο»: Θύελλα αποδοκιμασιών για τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο - Αρνήθηκαν και χειραψία
- Φωτιά σε Κρήτη, Λέσβο, Λακωνία - Live οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
- Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου είναι απίστευτα τοξική - Με κάνει συνέχεια να πονάω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.