Μενού
asthenoforo
Ασθενοφόρο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σημείωμα για τους λόγους που το οδήγησε στην αυτοκτονία σε λατομείο στην Καλαμάτα φέρεται να άφησε το ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12). Μάλιστα, ο άνδρας και ιδιοκτήτης του χώρου, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και να είχε εκμυστηρευτεί τις «σκοτεινές» σκέψεις του σε φίλο του.

Σύμφωνα με το MessiniaLive, στο σημείωμα ο 70χρονος γνωστός εργολάβος της Καλαμάτας και η 69χρονη σύζυγός του εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση. Φίλος και συνεργάτης του 70χρονου ανέφερε ότι ο τελευταίος έδειχνε προβληματισμένος, ενώ τoύ είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει «θηλιά στο λαιμό». Κανείς όμως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έκανε πράξη όσα έλεγε. 

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης (8/12) το ζευγάρι αναζητούσαν οι δικοί του άνθρωποι, καθώς ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα, ενώ τις σορούς εντόπισε συγγενής που κατευθύνθηκε στο σημείο μετά από μαρτυρίες ότι είχαν θεαθεί νωρίτερα να πηγαίνουν με τα πόδια προς το λατομείο.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, το λατομείο ανήκε στον 70χρονο. Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν με φορείο στο σημείο της πτώσης του εργολάβου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του. Σε άλλο σημείο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο πτώσης του 70χρονου, βρέθηκε η 69χρονη σύζυγός του, χωρίς τις αισθήσεις της.