Μενού
glyka-nera
Γλυκά Νερά - Βενζινάδικο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Προειδοποιητικοί φαίνεται πως ήταν οι πυροβολισμοί που έπεσαν λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (26/12) έξω από βενζινάδικο της Silk Oil στη Λεωφόρο Λαυρίου 77 στα Γλυκά Νερά. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν ευτυχώς τραυματισμοί και η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών, οι οποίοι έχουν ήδη αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί αν προέρχονται από όπλο που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Το βενζινάδικο ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου Μήτσου, ο οποίος είχε εκτελεστεί σε πρατήριό του επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα πριν από λίγους μήνες σε μια δολοφονία με «άρωμα» Greek Mafia, που αφορούσε σε συμβόλαιο θανάτου για τον Μήτσου, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις και με τον Γιάννη Σκαφτούρο που είχε εκτελεστεί στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας μπροστά στα μάτια συγγενών του τη Δευτέρα του Πάσχα.

Και τα δύο συμβόλαια θανάτου, με τα θύματα να εκτελούνται αμφότερα με Καλάσνικοφ, όπλο που χρησιμοποιεί η Greek Mafia στις δολοφονίες, παραμένουν ανεξιχνίαστα...

Πώς έγινε το συμβάν

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και ελέγχει το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, τόσο του πρατηρίου καυσίμων, όσο και παρακείμενων επιχειρήσεων που βρίσκονται στο σημείο. Σύμφωνα με τις αναφορές, ένα ΙΧ με δύο επιβαίνοντες σταμάτησε έξω από το βενζινάδικο. Ο συνοδηγός κατέβασε το παράθυρο, έβγαλε έξω το χέρι του κι έριξε 7 πυροβολισμούς με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε την Αμεση Δράση και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν πληρώματα ΔΙΑΣ και περιπολικά όπου άρχισαν να χτενίζουν τη γύρω περιοχή για να εντοπίσουν το όχημα, βάσει των πληροφοριών που τους έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα Smart.