Μενού
rodos-44xroni
Εξαφάνιση 44χρονης στην Ρόδο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε ερημική περιοχή εντοπίστηκε ζωντανή πριν από λίγη ώρα η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε να περιφέρεται σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς λόγους.

Η 44χρονη αγνοούταν για έξι ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη εντοπίστηκε από περιπατητή, είναι ταλαιπωρημένη αλλά η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής που την εντόπισε ενημέρωσε αρχικά τηλεφωνικά ένα φίλο του στον Αρχάγγελο και εκείνος την αστυνομία. Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του, έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Ρόδος: Η εξαφάνιση και το μοναστήρι 

Η 44χρονη γυναίκα είχε αποχωρήσει από την οικία της για να πάει με το ΙΧ της το παιδί στο Δημοτικό. Εκτοτε τα ίχνη της είχαν χαθεί και την επόμενη ημέρα (Τρίτη 17/1) εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Την ημέρα της εξαφάνισης, η γυναίκα είχε επισκεφτεί μοναστήρι στην περιοχή «Στεγνά», το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου. Πρόκειται για την Ιερά Μονή Οσίου Παϊσίου Αρχαγγέλου που αποτελεί κτίσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικοδομήθηκε χωρίς άδεια της Μητρόπολης.