Στο μετρό του Ευαγγελισμού έχουν βγει εδώ και περίπου μισή ώρα περίπου 50 θιασώτες της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, η οποία ωστόσο παραμένει πολιτικός φορέας, παρά την καταδίκη όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών της. Οι χρυσαυγίτες βρίσκονται στα σκαλιά του μετρό Ευαγγελισμός, ενώ τους επιτηρούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader δεν θα τους επιτραπεί να πάνε προς την πλατεία Ρηγίλλης παρότι τους έχει επιτραπεί να διαδηλώσουν στην πλατεία. Οι αστυνομικοί φοβούνται μην εμπλακούν με τους αντιφασίστες που πραγματοποιούν αντιδιαδηλώσεις στο σημείο και παρεκτραπεί η κατάσταση. Οι χρυσαυγίτες θέλουν να διαδηλώσουν στη μνήμη των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ιμια.
Υπήρξαν έντονες και ποικίλες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κι από φορείς, ενώ θέση για το συμβάν πήρε κι ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.