Μενού
mpampis-anagnostopoylos
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις προετοιμάζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί, η δικηγόρος του, Κατερίνα Μαυροειδή. Η συνήγορος του γυναικοκτόνου των Γλυκών Νερών, σε δηλώσεις της έξω από το Εφετείο, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο καταδικασμένος, σε πρώτο βαθμό, σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για τη δολοφονία της Καρολάιν, ετοιμάζεται να δώσει Πανελλαδικές, ενώ παράλληλα εργάζεται μέσα στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου. Η κ. Μαυροειδή ζήτησε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, ωστόσο το δικαστήριο ακολουθώντας και την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας απέρριψε το αίτημα αναβολής και διέκοψε για τις 28 Μαρτίου αφού πρώτα κληρώθηκαν οι ένορκοι στην υπόθεση, τρεις γυναίκες και ένας άντρας, ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες δικαστές. Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυραράκη.

Παράλληλα, σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν, εξίσωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με τους παιδεραστές. «Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κράουτς.