Μενού
sepolia
Σεπόλια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία φέρνει στο «φως» η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, του κοριτσιού που έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης. Πίσω από τη σκοτεινή υπόθεση εμπλέκονται, όπως σημείωσε και το κοριτσάκι, άνθρωποι υπεράνω υποψίας, όπως είναι επιχειρηματίες και επιστήμονες, ενώ τα «ραντεβού» έκλεινε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος και της υποδείκνυε ποιους και πώς θα τους προσεγγίζει. Άξιο αναφοράς είναι ότι η 12χρονη ρωτήθηκε και για τον «Γιώργο», τον άνδρα που της υπέδειξε το περιβάλλον του Ηλία Μίχου, ο οποίος την εξέδιδε πριν καν τη γνωρίσει ο ίδιος.

Η ανήλικη, στην κατάθεσή της, ανέφερε ότι ο «Γιώργος» ήταν ο πρώτος μετά τον Μίχο που την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Συμπλήρωσε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δούλευε σε μεγάλη εταιρεία, έχει οικογένεια, έναν γιο, έναν σκύλο, ένα μπλε αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι, ενώ ψώνιζε και στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και ο Μίχος ήξερε τι δουλειά κάνει. Το κοριτσάκι σημείωσε, παράλληλα, στην κατάθεσή του την περασμένη Πέμπτη στις αστυνομικές Αρχές. ότι μίλησε μαζί του μέσω Instagram και συναντήθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Τα ραντεβού στα ιατρεία

Ανάμεσα στα πρόσωπα που της υποδείκνυε ο Ηλίας Μίχος, για να τα πλησιάσει, ήταν και ο 65χρονος δερματολόγος, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην ομώνυμη περιοχή. Ειδικότερα, η 12χρονη κατέθεσε πως ο Μίχος ήξερε τον δερματολόγο, γνώριζε πως είχε χρήματα και της είπε να πάει να του μιλήσει. Το κορίτσι, όπως αναφέρεται, πήγε στο ιατρείο και του είπε να βρεθούν, γεγονός που δέχθηκε ο γιατρός και της έδινε πενήντα ευρώ. Η ανήλικη περιέγραψε τον χώρο του ιατρείου και κατέθεσε πως συναντιόντουσαν σε ένα δωμάτιο, που υπήρχε ένα κρεβάτι.

Τα «ραντεβού» συνήθως λάμβαναν χώρο τα απογεύματα και είχε τύχει να βρίσκονται και ασθενείς στο ιατρείο, την ώρα που το ανήλικο κοριτσάκι πήγαινε εκεί. Παράλληλα, η 12χρονη έκανε λόγο και για συνάντησή της με οδοντίατρο της περιοχής, για τον οποίο και περιέγραψε μερικά από τα συμβάντα. Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της είπε ότι ο οδοντίατρος ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη. Ο Μίχος επανέλαβε την ίδια διαδικασία και με τον δερματολόγο, καθώς την έβαλε να χτυπήσει το κουδούνι του οδοντίατρου, με τον οποίο και συναντήθηκαν περισσότερες από μία φορές στο εργαστήριό του. Άξιο αναφοράς είναι ότι το κορίτσι υπέδειξε τη διεύθυνση του ιατρείου και στον χάρτη.

Έπαιζε με την κόρη ενός εκ των κατηγορουμένων

Σοκ προκάλεσαν, παράλληλα, και οι αναφορές που έκανε το 12χρονο κοριτσάκι για τους υπόλοιπους τέσσερις άνδρες, που ταυτοποιήθηκαν για τη φρικιαστική υπόθεση. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη στην ηλικία της, με την οποία και έπαιζε στην πλατεία. Η ανήλικη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τόσο τον πατέρα, όσο και την κόρη τους γνώριζε από πλατεία της περιοχής. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε και παράνομο όπλο, το οποίο και της είχε υποδείξει σε σχετική φωτογραφία.

Πάλι, ο Μίχος ακολούθησε την ίδια διαδικασία, αναγκάζοντας το κοριτσάκι να τον προσεγγίσει στην πλατεία, όπου και τον έβλεπε συχνά. Η συνάντηση, που οδήγησε στη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού, έγινε το απόγευμα όταν και έλειπε η γυναίκα και η κόρη του. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους άνδρες, που έχουν ταυτοποιηθεί για το περιστατικό, εμπλέκεται και πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, ο οποίος και πήρε προθεσμία και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στην Ανακρίτρια την ερχόμενη Παρασκευή.