Μενού
alexis-kougias
Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Απειλές προς όποιον υποστήριξε ότι είναι κατά της δωρεάς οργάνων, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, προειδοποιώντας πως θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη. «Είναι ευχή να βρεθεί κάποιος για μόσχευμα. Αν μπορώ να πείσω κάποιον να δωρήσει όργανα θα το κάνω. Είμαι και ο ίδιος δωρητής οργάνων. Όποιος τόλμησε να μιλήσει γι αυτό θα λογοδοτήσει», είπε ο ποινικολόγος στη «σκιά» της κόντρας που ξέσπασε στο Μικτό Ορκωτό μετά την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη, στη δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

«Οποιος τολμήσει να πει για μένα ότι είμαι κατά των μεταμοσχεύσεων… Οποιος έχει κάνει έστω και ανάρτηση, για "επιστροφή στον μεσαίωνα"… Ένας με αποκάλεσε καθίκι. Όποιος δημοσιοποίησε κάτι -τα ψάχνει το γραφείο μου- θα λογοδοτήσει. Είναι ευχή να βρεθεί κάποιος για μόσχευμα. Αν μπορώ να πείσω κάποιον να δωρήσει όργανα θα το κάνω. Είμαι και ο ίδιος δωρητής οργάνων. Οποιος τόλμησε να μιλήσει γι αυτό θα λογοδοτήσει» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο MEGA.

Για την κριτική που άσκησε στον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο κ. Κούγιας σημείωσε: «από πού και ως πού είναι σπουδαίος γιατρός ο Ηλιάδης; Στην Καβάλα ήταν. Εχω κάνει έρευνα. Όταν μου κάνετε την τιμή και σας κάνω την τιμή να κάνουμε την κουβέντα εφ' όλης της ύλης για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αν περιμένετε εμένα να σας απαντώ όταν με καλείτε σε μια ερώτηση που εσείς θέλετε, έχετε κάνει λάθος. Το παιδί είχε καρδιακό νόσημα, μιλάμε για τρομερές παραλείψεις. Δεν εξετάστηκε από καρδιολόγο τέσσερις ημέρες. Η κυρία Καρατζά σε εσάς είναι κατηγορηματική: "με κάλεσαν μετά την ανακοπή". Οταν ορκίζεσαι και είσαι καθηγητής Πανεπιστημίου και λες "μου τηλεφώνησαν μετά την ανακοπή". Είναι πανικόβλητοι οι γιατροί γιατί επίκειται έναρξη ποινικής δίωξης;». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.