Δυο άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία στους Θρακομακεδόνες, πραγματοποιώντας ληστεία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 49χρονο και του ζήτησαν να τους υποδείξει σε ποιο σημείο είχε χρήματα και κοσμήματα.
Οι άγνωστοι δράστες αφού βρήκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν 2.000 ευρώ. Ο 49χρονος αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.