Δυο άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία στους Θρακομακεδόνες, πραγματοποιώντας ληστεία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 49χρονο και του ζήτησαν να τους υποδείξει σε ποιο σημείο είχε χρήματα και κοσμήματα.
Οι άγνωστοι δράστες αφού βρήκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν 2.000 ευρώ. Ο 49χρονος αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
- «Κάθε φορά νιώθω πως θα είμαστε οι επόμενοι» - Μιλήσαμε με κατοίκους περιοχών που ζουν υπό τον φόβο της φωτιάς
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
- Το βουνό που «καίγεται» εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά κανείς δεν μπορεί να σβήσει τις φλόγες
- Ναυάγιο σοβιετικού πυρηνικού υποβρυχίου αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα» - «Κινδυνεύουμε όλοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.