Μενού
parti
Πάρτι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πολύ αρνητική τροπή πήρε τελικά το «θρυλικό» πάρτι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών (ΜΗΧ-ΜΗΧ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο καθώς άγνωστοι έκλεψαν σήμερα το πρωί τις εισπράξεις.

Υπενθυμίζεται πως, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, στο πάρτι έδωσαν το παρών περισσότεροι από 8.000 φοιτητές και μη, με αρκετούς από αυτούς να καταλήγουν από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ νοσηλευμένοι στο νοσοκομείο της περιοχής. Σε ό,τι αφορά, συγκεκριμένα, τη ληστεία όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες έγινε υπό την απειλή όπλου.

Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας. Ωστόσο, επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, αλλά η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο και Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Νέες μαρτυρίες φοιτητών για το πάρτι

Δύο φοιτήτριες μίλησαν στην τηλεόραση του Mega για τις συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του πάρτι ύστερα από το οποίο περίπου 40 φοιτητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω μέθης.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι στο πάρτι έρρεε άφθονο αλκοόλ και οι φοιτητές έκαναν υπερβολική κατανάλωση. «Γενικά στο πάρτι υπήρχε αρκετό αλκοόλ, είτε από καντίνες είτε από το σπίτι. Λόγω μουσικής, του πάρτι και του ενθουσιασμού το πάρτι πήρε την κάτω βόλτα και να χαλάσει η διάθεση για κάποιες παρέες», δήλωσε μία εκ των νεαρών φοιτητριών.

Αντίστοιχα, η δεύτερη έκανε λόγο για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από την αρχή του πάρτι. «Έπεφταν δίπλα μας, έκαναν εμετούς, τους έπαιρναν τα ασθενοφόρα. Δεν ήξεραν τα όριά τους».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.