Μενού
biasmos-anilikoy
Βιασμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί αναγνώρισε από φωτογραφίες ακόμα οκτώ βιαστές και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία. 

Μετά την αναγνώριση των οκτώ προσώπων, οι Αρχές αναμένεται να ασκήσουν ποινικές διώξεις και δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με την RealNews. 

Μετά το αίτημα για την παροχή νέων στοιχείων προς την ανακρίτρια, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όπως και στις προηγούμενες καταθέσεις της 12χρονης.

Μεταφέρθηκε από την περιοχή όπου ζει συνοδευόμενη από τη θεία της στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ και εκεί μίλησε με συγκεκριμένους αξιωματικούς και ειδικό παιδοψυχολόγο, με τους οποίους έχει αποκτήσει οικειότητα και εμπιστοσύνη.

Η 12χρονη, όπως και στις προηγούμενες καταθέσεις της, περιέγραψε στους αστυνομικούς ένα προς ένα τα ραντεβού που έκλεισε γι’ αυτήν ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.

Η ανήλικη έδωσε στοιχεία για τα πρόσωπα, τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις, τα αυτοκίνητά τους και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που αποδείχθηκαν εξαιρετικά χρήσιμες στους αστυνομικούς για την ταυτοποίηση των οκτώ βιαστών.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ποιους αναγνώρισε  

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες βάσει των όσων κατέθεσε το παιδί και εντόπισαν τους οκτώ βιαστές που περιέγραψε. Σε αυτή τη νέα έρευνα φαίνεται ότι τους βοήθησε και πάλι το σύνολο των ψηφιακών στοιχείων που έχουν συλλέξει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα.

Όταν οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν την έρευνα, έδειξαν στη 12χρονη μια σειρά 25 φωτογραφιών, μεταξύ των οποίων και των οκτώ υπόπτων, προκειμένου να υπάρχει αναγνώριση πέρα από κάθε αμφιβολία, και η ανήλικη αναγνώρισε χωρίς επιφύλαξη και τους οκτώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έξι Πακιστανούς και δύο Έλληνες, οι οποίοι βίασαν τη 12χρονη στα αυτοκίνητά τους, μετά από ραντεβού που κλείστηκαν από τον Μίχο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Μέχρι στιγμής η 12χρονη έχει καταθέσει συνολικά έξι φορές. Από τις καταθέσεις αυτές εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν συνολικά 24 άτομα, εκτός των οκτώ που θα περιλαμβάνονται στη νέα δικογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.