Μενού
perama
Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο 47χρονος χειριστής γερανού που τραυματίστηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο «Τζάνειο». Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παράλληλα και ο δεύτερος, επίσης 47χρονος, εργαζόμενος, ο οποίο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο πόδι.

Ο τρίτος τραυματίας, 43 ετών, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, με τραύματα στο κεφάλι.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για εργαζόμενους τριών διαφορετικών εταιρειών, ενώ ο 47χρονος χειριζόταν τηλεκατευθυνόμενα τον γερανό.

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής αναφέρει ότι οι τρεις εργαζόμενοι συμμετείχαν σε επισκευαστικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλοίο «Asterion», το οποίο είναι ανελκυσμένο σε μία από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της Ζώνης.

Οι εργαζόμενοι ήταν σε σκαλωσιά για να τοποθετήσουν το τέταρτο πτερύγιο στην προπέλα πλοίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε η σκαλωσιά, με αποτέλεσμα να πλακώσει τους εργαζόμενους το πτερύγιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.