Μενού
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

 

Συγγενείς της 28χρονης, που έπεσε νεκρή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την επίθεση του 39χρονου πρώην συντρόφου της, ξεσπούν ζητώντας να μην πέσει ο δράστης στα ελαφριά.

Ο πατέρας του θύματος της γυναικοκτονίας, σε επαφή που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα του ΑΝΤ1 ζήτησε να μεταφερθεί το εξής μήνυμα, σε όσους δηλώνουν ότι συμπάσχουν με τον πόνο του. 

«Να πείτε σε όλους αυτούς τους μεγάλους, που λένε ότι πονάνε μαζί μου, όπως πονούσαν με τα 57 θύματα στα Τέμπη, πείτε τους πως ο μόνος πόνος που αντέχεται είναι ο πόνος του άλλου. Αυτό σημαίνει ότι όταν πονάει ο διπλανός, εσύ αντέχεις τον πόνο σου, όταν πονάς ο ίδιος, αντέχεται;»

Άγιοι Ανάργυροι: Σκληρά λόγια για γιαγιάς της 28χρονης για τον δράστη

Στο ίδιο μέσο μίλησε και η γιαγιά της 28χρονης Κυριακής, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη για τη δολοφονία της εγγονής της. 

«Πάει, τελείωσαν όλα. Όλα τελείωσαν. Να μην ξαναγίνει σε κανέναν άλλο άνθρωπο. Τίποτα, κάθομαι "σκοτώνω" το μυαλό μου γιατί έγιναν και πώς έγιναν αυτά τα πράγματα. Να μην ξαναγίνει. Κάτι πρέπει να κάνουμε, να μην ξαναγίνει» είπε η γυναίκα.

Αναφερόμενη στην τιμωρία που πρέπει να επιβληθεί στον 39χρονο, μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια. «Σε ένα μπουντρούμι κλεισμένος να ζήσει. Όσο ζει να είναι εκεί μέσα, σαν το σκυλί, να του πετάνε μία χαψιά ψωμί, να ψοφήσει εκεί μέσα. Δεν είναι πράγματα αυτά που γίνονται».

Καταλήγοντας η γιαγιά της δολοφονηθείσας, ξέσπασε λέγοντας: «Αν τον είχα στα χέρια μου, θα τον έκανα κομμάτια. Θα του έκανα ό,τι έκανε». 

Την τιμωρία του δράστη ζητά ξάδελφος του θύματος

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό, ο ξάδελφος της νεαρής εμφανίστηκε συντετριμμένος από τη δολοφονία της και ζήτησε να μην «πέσει στα ελαφριά» ο δράστης, που ισχυρίζεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. 

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν υπάρχουν λόγια. Δεν υπάρχουν λόγια, γιατί; Για τη Δικαιοσύνη; Θα πάνε μέσα οι υπεύθυνοι ή θα πάει μέσα αυτός; Την κοπέλα δεν τη φέρνουν πίσω. Αυτός τι; Θα πάει μέσα και μετά από κάμποσα χρόνια θα είναι πάλι έξω» σημείωσε, αρχικά. 

«Αν η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της, θα είχαν στείλει κάποιον να πάνε να δουν. Ποιος είναι αυτός; Όταν σε πάνε μέσα, κοιτάζουν τα στοιχεία σου. Αν πέθαινε όμως ένα παιδί κάποιου πολιτικού, θα γινόταν χαμός στην Ελλάδα» συνέχισε.

Ζήτησε, παράλληλα, από τα κανάλι « να αποκαλυφθεί η αλήθεια γι΄αυτόν».

«Δεν σημαίνει επειδή έχει ψυχολογικά, πρέπει να πέσει στα ελαφρά ή να μπει σε μία κλινική και μετά από λίγα χρόνια να βγει έξω. (…) Θα βγει η μάνα του να πει τι; Συγγνώμη; Τι να την κάνω τη συγγνώμη; Το παιδί δεν το φέρνουν πίσω» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA