Μενού
astynomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον Άγιο Παντελεήμονα, λίγο μετά τις 21:30 την Παρασκευή, στη συμβολή ων οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 35χρονος Ιρανός βρισκόταν έξω από καφέ την ώρα της επίθεσης, ενώ νωρίτερα είχε διαπληκτιστεί με άλλα άτομα, ένα από τα οποία τον πυροβόλησε στο κεφάλι με πυροβόλο όπλο.

Το θύμα δέχθηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια μηχανή του ΕΚΑΒ μετέβη στον τόπο της επίθεσης, με τον διασώστη να καταφέρνει να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας του.

Στην συνέχεια ασθενοφόρο παρέλαβε τον 35χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου παρέμεινε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ για περίπου δύο ώρες. Ωστόσο πριν από τα μεσάνυχτα ο άνδρας κατέληξε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που αναζητά τον δράστη ή τους δράστες του εγκλήματος.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για τους πυροβολισμούς στο Άγιο Παντελεήμονα

«Ήταν περίπου κατά τις 10 που άκουσα φασαρία έξω από το σπίτι μου», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και συνέχισε: «Βγαίνω έξω στο μπαλκόνι να δω τι γίνεται και βλέπω το θύμα να είναι δίπλα στο μαγαζί να κοιτάει γενικώς και ξαφνικά να "σκάνε" σφαίρες».

Παράλληλα, ο αυτόπτης μάρτυρας συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή βλέπω το θύμα να αρχίζει να τρέχει και μέσα σε δευτερόλεπτα να είναι πια ξαπλωμένος στο πάτωμα με σφαίρα στο κεφάλι».

«Προσπάθησε να αποφύγει τις σφαίρες και δυστυχώς δεν τα κατάφερε», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA