Ένας βοσκός φέρεται να αγνοείται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Λεύκης Λάρισας, του Δήμου Κιλελέρ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έμενε σε τροχόσπιτο, το οποίο καλύφθηκε απ τα νερά.
Δεκάδες είναι τα πλημμυρισμένα σπίτια στο χωριό από τη σφοδρή κακοκαιρία, ενώ ένα σπίτι παρασύρθηκε σε απόσταση 300 μέτρων απ΄τον χείμαρρο.
Μεγάλες είναι οι απώλειες και σε ζωικό κεφάλαιο, καθώς δεκάδες αιγοπροβάτα πνίγηκαν σε ποιμνιοστάσια της περιοχής που πλημμύρισαν.
Στην Κοινότητα Αρμένιο του Δ. Κιλελέρ, αυτή την ώρα, με τρακτέρ απεγκλωβίζονται κάτοικοι απ΄τα σπίτια τους και μεταφέρονται στην εκκλησία του χωριού που βρίσκεται σε ψηλότερο σημείο.
Στο χωριό Κιλελέρ, έσπασε μεγάλο αποστραγγιστικό κανάλι ένα χιλιόμετρο πάνω απ’ την κοινότητα και τα νερά άρχισαν ήδη να φτάνουν στο χωριό.
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Οι 47 ημέρες κόλασης του Σπύρου Μουστακλή – Τα φρικτά βασανιστήρια στο ΕΑΤ – ΕΣΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.