Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο μαθητών Γυμνασίου, 16 και 14 ετών, σημειώθηκε στη Σκιάθο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τόσο τα δύο παιδιά όσο και οι γονείς τους.
Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Το 'Χουμε!», το περιστατικό ξεκίνησε στο σχολείο όπου φοιτούν οι μαθητές, ωστόσο δόθηκε ραντεβού εκτός σχολικού χώρου, όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονταν και άλλοι 12-13 ανήλικοι, μερικοί εκ των οποίων φέρονται να βιντεοσκοπούσαν το σκηνικό.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο αφού είχε λήξει το περιστατικό, ωστόσο από υλικό που εντόπισε, οδηγήθηκε στα σπίτια των δύο ανηλίκων. Εκεί συνέλαβε τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα.
Η μητέρα του 16χρονου μίλησε στην εκπομπή, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τα δύο παιδιά τσακώθηκαν και ότι ο 14χρονος είχε βρίσει την οικογένεια του 16χρονου, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να σημειωθεί η συμπλοκή.
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο 65χρονος υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος αλληλοσκοτώθηκαν
- Ευρώπη: Από σήμερα σε εφαρμογή το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση - Ο δεκάλογος του νέου πλαισίου
- Η προαναγγελθείσα αιματηρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα
- Μεξικό – Νότια Αφρική 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί για τους οικοδεσπότες του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.