Συμπλοκή ενός άνδρα, που κρατούσε μαχαίρι και προκαλούσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, με δυο αστυνομικούς σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σάββατο (25/10) στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί περιπολικού της άμεσης δράσης εντόπισαν τον 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος προκαλούσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με μαχαίρι.
Διαβάστε ακόμα: Έβγαλε μαχαίρι έξω από νηπιαγωγείο: Τραυματισμός 28χρονου στη Ρόδο
Στη συνέχεια ο 50χρονος δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι επανειλημμένα σε βάρος των αστυνομικών, με επακόλουθο τον τραυματισμό του ενός αστυνομικού στον αριστερό βραχίονα.
Ο δεύτερος αστυνομικός, προκειμένου να αποτραπεί περαιτέρω επίθεση, προέβη σε βολή ακινητοποίησης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δράστη στο δεξί κάτω άκρο.
Στο σημείο του περιστατικού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους δυο τραυματίες, το δράστη και τον αστυνομικό, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.
- Porcelain: Το καλύτερο κομμάτι του Moby μιλάει με ιδιοφυή τρόπο για κάτι αρρωστημένο
- Πορτοσάλτε για εμπρησμούς: «Ο στίχος του Πάνου Βλάχου προετοίμαζε για κάτι κακό ή όχι;»
- «Χάιδεψε τον λαγοκέφαλό μου, δεν δαγκώνει»: Το μποξεράκι που θα αγόραζε ο Λάζαρος από το «Είσαι το ταίρι μου»
- Ελαφόνησος: Τύπος πήγε στο ferry boat κολυμπώντας και ανέβηκε από τον ανοιχτό καταπέλτη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.