Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, με στόχο την εξάρθρωση συμμορίας ανήλικων, που πραγματοποιούσε ληστείες στις Αχαρνές.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν δύο βασικά μέλη της συμμορίας, ένας 14χρονος και 13χρονος, για ληστείες και κλοπές, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αποδεικτικής ισχύος αστυνομικών ταυτοτήτων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται επιπλέον εννέα μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα μέλη της συμμορίας αιφνιδίαζαν και τελικά ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, συνήθως στο ίδιο σημείο κάθε φορά, και με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους αντικείμενα.
Κατά την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών προέκυψε ότι η δράση της συμμορίας χρονολογείται τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, ενώ έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και δύο κλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.