Η άμεση παρέμβαση ενός αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη έσωσε ένα μικρό παιδί από πνιγμό όταν στάθηκε στο λαιμό του ένα κομμάτι κέικ.
Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το παιδάκι κατάπιε ένα κομμάτι κέικ που του σφήνωσε στο λαιμό κατά τη διάρκεια πρωινού του.
Η μητέρα του, ανήμπορη να το βοηθήσει, έβαλε έντρομη τις φωνές και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο ο αστυνομικός πετάχτηκε και άρχισε να εφαρμόζει λαβή Χάιμλιχ για να απελευθερώσει το μικρό παιδί από το κομμάτι.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», τις προσπάθειές του, ενίσχυσε και ένα ακόμα άτομο, ο προπονητής τοπικής ποδοσφαιρισκής ομάδας. Οι δυο τους κατάφεραν να απελευθερώσουν το παιδί από το κομμάτι του φαγητού και ο νεαρός να πάρει ανάσα.
Αμέσως μετά διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει εκτός κινδύνου, μέχρι και σήμερα.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.