Μία ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έρχεται στη δημοσιότητα αυτή τη φορά από την Αλεξανδρούπολη, με θύμα μία 8χρονη και κατηγορούμενο έναν 64χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr μια νεαρή μητέρα μετέβη χθες (03/04) στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε όλα όσα της αποκάλυψε η ανήλικη κόρη της.
Η 8χρονη ανέφερε στην μητέρα της ότι όσο διάστημα απουσίαζε από το σπίτι τους στην περιοχής Άβαντος, ο 64χρονος γείτονας πλησίαζε την ανήλικη και την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, ενώ στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.