Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε στις 19:00 της Κυριακής σε εταιρία ανακύκλωσης στην περιοχή της Αμφιτρίτης στην Αλεξανδρούπολη.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, από την πρώτη στιγμή σχηματίστηκε πυκνό, μαύρο, τοξικό νέφος, το οποίο εξαπλώθηκε στον ουρανό, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.
Διαβάστε ακόμα: Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη: «Σηκώθηκε» ελικόπτερο
Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς, εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 με οδηγίες για κλειστά παράθυρα και πόρτες και αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Στην περιοχή παραμένουν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ χθες συνέδραμαν και πυροσβεστικά ελικόπτερα.
Το θετικό είναι ότι δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που συμβάλλει στον περιορισμό της φωτιάς, με την Πυροσβεστική να εκτιμά ότι σήμερα δεν θα χρειαστούν νέες ρίψεις από αέρος.
Λεωφορείο του δήμου παραμένει στην περιοχή από χθες, σε ετοιμότητα για πιθανή απομάκρυνση κατοίκων, κυρίως όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας
Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι, βάσει των μέχρι στιγμής μετρήσεων, τα επίπεδα ρύπανσης της ατμόσφαιρας είναι εντός των επιτρεπτών ορίων, ωστόσο πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις επιπτώσεις θα υπάρχει μέσα στη μέρα.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Γκιζέλα Ντάλι: Η πορεία της Ελληνίδας Μπριζίτ Μπαρντό από την κωμωδία στις ερωτικές ταινίες
- Μαζωνάκης: Κανείς από το προσωπικό του ιατρείου δεν τον συνόδευσε στο νοσοκομείο - Τον έβγαλαν με καρέκλα
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.