Αλλαγές θα υπάρξουν στη λειτουργία της γραμμής του ΗΣΑΠ, λόγω της διεξαγωγής του Final Four της Euroleague στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Με εντολή της ΕΛΑΣ, ο σταθμός στο Φάληρο θα λειτουργεί για κάποια ώρα αποκλειστικά για τις ανάγκες μετακίνησης των φιλάθλων προς το γήπεδο.
Ειδικότερα, ο σταθμός «Φάληρο» από τις 17:00 και μέχρι την ολοκλήρωση της μετακίνησης τους προς τον σταθμό «Ειρήνη», χωρίς στάση στους ενδιάμεσους σταθμούς.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι υπόλοιποι συρμοί της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) θα διέρχονται από τον σταθμό «Φάληρο» κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα χωρίς στάση για το επιβατικό κοινό.
- Τι έκανε ο «Τίτι» στο Μικρολίμανο και γιατί είχε ολόκληρο οπλοστάσιο πάνω του; Τα ερωτήματα των Αρχών
- Η επικών διαστάσεων δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Τζίμη Πανούση και Γιώργο Νταλάρα
- Enhanced games: Οι «Ολυμπιακοί του ντόπινγκ» ξεκινούν, με όραμα έναν κόσμο Υπερανθρώπων
- Η πόλη-ντροπή στην Ευρώπη που μεταμορφώθηκε σε πόλο έλξης για τους τουρίστες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.