Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 56χρονης στην 'Ανω Γλυφάδα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία αλλά και πολλ'α ερωτηματικά για τις συνθήκες στην περιοχή.
Οι κάτοικοι, διαμαρτύρονται για την παρουσία ακάλυπτων καλωδίων που παραμένουν εκτεθειμένα εδώ και αρκετό καιρό, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια τους.
Σύμφωνα με το Action24, οι πολίτες έχουν κάνει έκκληση στο δήμο καθώς είναι υψηλής τάσης, και εκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου μπάνω από τη Μετσόβου και την Ανθέων που έγινε το τραγικό γεγονός.
Διαβάστε επίσης: Η Αττική γεμάτη «κόκκινες» περιοχές: Πλημμύρες, ελλιπής πρόληψη και ανεπαρκείς υποδομές
Μάλιστα, η ΔΕΔΗΕ την άνοιξη έργα υπογοιοποίησης, με κάτοικο να αναφέρει ότι είναι ένας από τους λόγους που τα φερτά υλικά έφεραν την καταστροφή τη μοιραία νύχτα στη Γλυφάδα.
Οι τοπικές αρχές καλούνται να παρέμβουν άμεσα για την αποκατάσταση της κατάστασης και την αποφυγή επικίνδυνων περιστατικών. Η μαρτυρία του κατοίκου αναδεικνύει την ανάγκη για καλύτερη εποπτεία και συντήρηση των υποδομών από τους αρμόδιους φορείς.
- Στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο ο Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά: Ποια θα υποδυθεί την σύζυγό του
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πάσχω από ανηδονία, δεν έχω απολαύσει τίποτα»
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.