Μενού
Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου
Ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στις στιγμές τρόμου που επικράτησαν χθες (04/12) στο Ναύπλιο και πιο συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μετά τους πυροβολισμούς, αναφέρθηκε η Ιωάννα Αθανασούλα, αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τους πυροβολισμούς στο Ναύπλιο με τους δύο τραυματίες, περιέγραψε πως ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν «συχνά πυκνά», ειδικά όταν στο νοσοκομείο υπάρχει εφημερία. «Ζούμε κάθε μέρα με τον φόβο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάθε φορά που υπάρχει εφημερία είναι η προσευχή μας, να μην έχουμε τέτοια περιστατικά. Συμβαίνουν συχνά πυκνά. Κάθε φορά κάνουμε το σταυρό μας. Λέμε να είναι το τελευταίο, αλλά δυστυχώς οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες» υπογράμμισε επίσης.

Πυροβολισμοί στο Ναύπλιο: Το χρονικό

Η αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας, συνεχίζοντας για τους πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο στο Ναύπλιο, μίλησε για το χρονικό του περιστατικού, από το οποίο έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, ένας εκ των οποίων αρκετά σοβαρά.

«Εχθές για άλλη μια φορά είχαμε επεισόδια στο νοσοκομείο μας από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν κινδύνευσε κάποιος από το προσωπικό και από τους εργαζόμενους και από τους υπάρχοντες ασθενείς γιατί το νοσοκομείο μας ήταν σε γενική εφημερία» πρόσθεσε η κα Αθανασούλα.

«Η διένεξη δύο οικογενειών έφερε πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο, ξυλοδαρμό μέσα στο νοσοκομείο μεταξύ τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση. Το προσωπικό προσπαθούσε να καλύψει και να κρύψει τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα περιστατικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών να εξεταστούν, να προστατευθεί και το ίδιο και ταυτόχρονα να πρέπει ψύχραιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δύο τραυματισμένους από τις ομάδες αυτές των συγκεκριμένων ανθρώπων» διευκρίνισε.

Όπως λέει στη συνέχεια τα πράγματα θα μπορούσα να εξελιχθούν πολύ χειρότερα καθώς υπήρχε κόσμος στο νοσοκομείο. Μάλιστα, είπε καταληκτικά πως και υγειονομικοί έχουν γίνει στόχος ανάλογων επιθέσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA