Σε συνέντευξή του στο MEGA ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος σχολίασε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ενώ μίλησε και για τα χρόνια της νιότης του, όταν μετακόμισε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα.
Ο γνωστός ηθοποιός αναβίωσε την πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη. «Είχα μεγάλο κέφι εγώ, οι γονείς μου ήταν αγχωμένοι και έμειναν αγχωμένοι σε όλη τους τη ζωή με τα οικονομικά, με το ξερίζωμα αυτό, να έρθεις σε ένα διαφορετικό πολιτισμικό περιβάλλον, τα ήθη και τα έθιμα ήταν διαφορετικά».
Δήλωσε επίσης πως το ξένο περιβάλλον δεν τον πτόησε. «Φρόντισα να προσαρμοστώ γρήγορα γιατί για εμένα αυτό ήταν ένα βήμα πιο κοντά, ας το πούμε, στη Δύση».
Τα σχόλια για την ηγεσία Κασσελάκη
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πού στέκει η Ελλάδα μεταξύ Ανατολής και Δύσης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε πως «είναι διχασμένη, αλλά υπάρχει ένας σταθερός πυρήνας, 20-30% των Ελλήνων που θέλουν να γίνει η χώρα, πως το είπε ο Κασσελάκης, σύγχρονη δυτική δημοκρατία»
Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός απάντησε: «προς το παρόν είμαστε στη φάση της κωμωδίας, θα δούμε όταν περάσουμε στη φάση του δράματος».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.