Επιχείρηση του Λιμενικού πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Αλεξανδρούπολη για τον απεγκλωβισμό ατόμων από τη θάλασσα, λόγω του πύρινου μετώπου.
Συγκεκριμένα δύο πλωτά του Λιμενικού και τέσσερα ιδιωτικά σκάφη προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 40 ατόμων, λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή Αγ. Παρασκευής και Δίκελλων Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα όλα τα άτομα μεταφέρονται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Νέες εκκενώσεις οικισμών
Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το 112 έστειλε νέο μήνυμα για εκκένωση τεσσάρων ακόμα οικισμών.
Συγκεκριμένα οι κάτοικοι σε Μάκρη, Δικέλλα, Αγία Παρασκευή και Μεσημβρία καλούνται να απομακρυνθούν προς Αλεξανδρούπολη.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.