Μικρή ένταση προκλήθηκε σήμερα (15/4) κατά τη συγκέντρωση των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί έξω από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όπου είχαν συγκεντρωθεί.
Η ένταση «πυροδοτήθηκε» όταν προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο για να δουν τον υφυπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη. «Θα αναλάβει την ευθύνη του απέναντι στον πρωθυπουργό» έλεγε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος για τον κ. Κυρανάκη, λίγο μετά την ένταση, όπως καταγράφει το Orange Press.
Οι οδηγοί προχώρησαν σε νέα απεργιακή κινητοποίηση, με βασικό αίτημα να επιτραπεί η κίνησή τους στις λεωφορειολωρίδες.
Οδηγοί ταξί: «Μας έχουν φέρει σε αδιέξοδο»
«Δεν φτάνει η πειρατεία που μας έχει διαλύσει, δεν φτάνει η ακρίβεια που δεν υπάρχει πελάτης, έρχεται ο κ. Κυρανάκης και μας φέρνει σε αδιέξοδο. [...] Οι ταξιτζήδες θα διαμαρτύρονται σε όλη την κοινωνία, θα κάνουν αγώνα πολιτικό απέναντι στην κυβέρνηση» δήλωσε νωρίτερα σε φορτισμένο τόνο ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος.
Τα ταξί συγκεντρώθηκαν στο «παραδοσιακό» σημείο απ' όπου ξεκινούν οι κινητοποιήσεις τους, στη συμβολή της Σπύρου Πάτση με τη λεωφόρο Αθηνών, και πραγματοποίησαν πομπή με κόρνες, πανό και καπνογόνα προς το υπουργείο Υποδομών.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.