Μενού
jet-ski-trikala
Απεγκλωβισμός με jet ski | trikalaidees.gr
  • Α-
  • Α+

Τραγική είναι η κατάσταση στα Τρίκαλα που υπερχείλισαν ποτάμια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες. Στο κέντρο της πόλης, ο Ληθαίος «πνίγει» κεντρικά σημεία και γειτονιές παραμένουν αποκλεισμένες. 

Στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, το νερό έφτασε σε μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να απεγκλωβίσει εξαμελή οικογένεια με τη βοήθεια ενός jet ski!

«Πνίγεται» το κέντρο των Τρικάλων 

Σύμφωνα με το trikalanews.gr ο κόσμος στο κέντρο των Τρικάλων είναι αναστατωμένος και γειτονιές έχουν πλημμυρίσει.

trikala-plimmura
trikala-plimmura
trikala-plimmura

Στο ύψος της πλατείας Βουβής, μια λίμνη έχει κατακλύσει τα πάντα ενώ και σε άλλα σημεία της πόλης επικρατεί η ίδια κατάσταση. 

Πλημμυρισμένος είναι από το βράδυ της Τρίτης (6/9) και ο υποσταθμός υψηλής τάσης στην οδό Μακεδονίας ενώ όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής έγιναν και εκρήξεις ενώ αμέσως μετά η πόλη βυθίστηκε στο σκοτάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μισή πόλη δεν έχει ρεύμα.

trikala-reuma

Τα ξενοδοχεία και οι δομές του Δήμου Τρικκαίων είναι γεμάτα με πληγέντες που αναζήτησαν καταφύγιο. Όσοι χρειάζονται φιλοξενία μπορούν να επικοινωνούν με το 6942402130. 

Δείτε επίσης:

Το ηλεκτροσόκ από τον Βαρβιτσιώτη, ο σύζυγος Κασσελάκη που έχει άποψη για όλα και το υπουργείο-μαύρη τρύπα

Τι (δεν) έγινε στο λιμάνι του Πειραιά με Blue Horizon και έχασε τη ζωή του ο 36χρονος

Ξέσπασε η Τζίμα για το Blue Horizon: «Πού ήταν η πολιτεία;» - «Έπρεπε να βουτήξει» είπε ο Πρετεντέρης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA