Μενού
oliber
Ο Όλιβερ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Ένα βήμα πριν από την παραίτησή του από την υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα βρίσκεται ο ένας από τους δυο δικηγόρους του κηδεμόνα του Όλιβερ, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αντώνης Ζαπάντης λέει πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παραίτησή του από την πολύκροτη υπόθεση, η οποία απασχολεί εδώ και εβδομάδες το πανελλήνιο.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε: «Νιώθω τεράστια αηδία με τόσο πολλούς θεσμούς σε αυτό το κράτος πλέον. Είμαι ένα βήμα πριν την ηχηρή μου παραίτηση από την υπόθεση του Όλιβερ της Αράχωβας. Ο λόγος; Ένας και απλός: οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, ΔΕΝ την κάνουν».

«Από την αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) και τη Δικαιοσύνη. Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν. Απόδειξη τούτου η διαρροή της πραγματογνωμοσύνης την 21-12-2023 το βράδυ» συνεχίζει στην ανάρτησή του.

Αράχωβα: Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για την υπόθεση

Σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Κτηνιατρικής και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Νίκου Παπαϊωάννου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας από την ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν προκύπτει ανθρώπινος παράγοντας στην κακοποίηση του χάσκι.

Με την έκθεσή του ο πραγματογνώμονας συμπέρανε ότι ο θάνατος του χάσκι οφείλεται σε αιμορραγικό επεισόδιο, καθώς και ότι τα τραύματα και οι αλλοιώσεις συνάδουν με τραύματα από επίθεση άλλων ζώων. Οδηγήθηκε, έτσι, στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA