Μενού
Διαδήλωση για τον Όλιβερ
Διαδήλωση για τον Όλιβερ στο Σύνταγμα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο πόρισμα του πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ, καθηγητή ιατρικής και πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκου Παπαϊωάννου, για τον θάνατο του «Όλιβερ» στην Αράχωβα αναφέρθηκε η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε το πόρισμα για την Αράχωβα ως «γελοίο». «Έχουμε μία κτηνίατρο με εμπειρία 30 ετών, έχει δει το ζώο εν ζωή ξέρει πολύ καλά τι τραύματα φέρει, και έχουμε έναν καθηγητή που βλέπει φωτογραφίες και μπορεί να διακρίνει από τις φωτογραφίες πως δέχθηκε επίθεση από αγέλη».

«Τα δαγκώματα του ζώου πού βρίσκονται ακριβώς; Γιατί αυτό το ζώο δεν έφερε ούτε ένα δάγκωμα. Εννοείται ότι αμφισβητούμε το πόρισμα, εννοείται ότι είναι πολύ πρόωρο και κατευθυνόμενο, καθώς όπως είχαμε ακούσει από τον κ. Κατσαφάδο πρέπει να καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας, αλλά δεν καθαρίζει έτσι το όνομα της Αράχωβας» συνέχισε η κα. Πουλτίδου.

«Χθες ήμουν στο Ανθρωποκτονιών, κατέθεσα όλα τα στοιχεία που είχαμε, και προχωράμε» είπε ακόμη η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αράχωβα: Τι αναφέρει το νέο πόρισμα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ, του άτυχου χάσκι, που φέρεται να σκοτώθηκε και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σχετικό πόρισμα του πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ, καθηγητή ιατρικής και πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκου Παπαϊωάννου, δεν εντοπίζεται ανθρώπινος παράγοντας πίσω από την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «το ζώο κατέληξε από μεθαιμορραγικό σοκ, λόγω τραυμάτων τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν τεκμαίρουν ανθρώπινη παρέμβαση, αλλά η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων παραπέμπει σε επίθεση άλλου / άλλων ζώων».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA