Μενού
oliber
Ο Όλιβερ που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα | Twitter
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την κακοποίηση και τον βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα. Η πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του χάσκι και να διαλευκανθεί αν δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων ή από άνθρωπο.

Σύμφωνα με το MEGA, το σενάριο της επίθεσης από αγέλη σκύλων φαίνεται να ανατρέπεται καθώς υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου. 

Μάλιστα, ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το άτυχο χάσκι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο σκύλος.

Την ίδια ώρα, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το όνομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA