Μενού
Ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε επιχείρηση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Από την Πάτρα καταγόταν ο 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο αδελφός του είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία, στην Αχαΐα. Η οικογένεια του 29χρονου διαμένει σε οικισμό της περιοχής.

Το δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι το τροχαίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης μετά από σήμα που έλαβε το Κέντρο για απόπειρα κλοπής ή κλοπή οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας περί τις 04:00.

«Φέρεται να υπήρξε κάποιος ελιγμός και οι συνάδελφοι εξετράπησαν» δήλωσε και εκτίμησε πως η μηχανή κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Σε άλλο σημείο, ωστόσο, είπε πως είναι «άγνωστο εάν υπάρχει εμβολισμός ή εκτροπή». 

Σημειώνεται πως ο ελιγμός έγινε από το υπό καταδίωξη όχημα και ενώ το περιπολικό που λάμβανε, επίσης, μέρος στην καταδίωξη κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως, η μηχανή δεν το έκανε.

Διαβάστε επίσης:

 

Η φωτιά που οδήγησε στην τρέλα τη Δούκισσα της Πλακεντίας

Πολυτεχνειούπολη: Αυτό είναι το τάπερ όπου ήταν μέσα η ενεργή βόμβα - Σχεδόν ένα κιλό εκρηκτικής ύλης

Ασύλληπτη τύχη στα Χανιά: Με 3 ευρώ κέρδισε 2,7 εκατομμύρια στο Τζόκερ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA