Μενού
stratos-opla
Στρατός Ξηράς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στη δεύτερη μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Open, ένας υπαξιωματικός άνοιξε πυρ σε χώρο του στρατοπέδου.

Αρχικά ακούστηκαν ριπές στον αέρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο στρατόπεδο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ο υπαξιωματικός ταμπουρώθηκε για ώρα στο διοικητήριο.

Εκεί έσπευσε ο στρατηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, και έγιναν διαπραγματεύσεις για να πείσουν τον υπαξιωματικό να βγει και να παραδοθεί.

Τα όσα αναφέρθηκαν περί ομηρίας του διοικητή του στρατοπέδου δεν επιβεβαιώνονται από το ΓΕΕΘΑ. Ο υπαξιωματικός συνελήφθη από τη Στρατονομία, η οποία θα αναλάβει τη διερεύνηση του συμβάντος.

Τα ακριβή αίτια του περιστατικού παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα άγνωστα, ωστόσο πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν προβλήματα μεταξύ του υπαξιωμαιτκού και του διοικητή του στρατοπέδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.