Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, συνελήφθησαν χθες σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη έξι (6) ατόμων. Ειδικότερα:

  • η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος,
  • ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -10- ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και
  • ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα γνώριζε τη μία από τις δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών. Μέσω αυτής προσέγγισαν μία ακόμα ανήλικη και τις παρότρυνε να εκδίδονται για επιπλέον χρήματα, ενώ δεν φαίνεται να προκύπτει βία.

Η δράση των τριών φέρεται να χρονολογείται από τα τέλη του 2022, ενώ φέρονται να χρέωσαν 100 ευρώ το ερωτικό ραντεβού στον 55χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι υπάρχουν και δύο επιπλέον ενήλικες κοπέλες που εξέδιδε το κύκλωμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA