Μενού
basilis-karras
Βασίλης Καρράς | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές και ιδιαίτερα αγαπητός ήταν ο Βασίλης Καράς, που έφυγε σήμερα (24/12) από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ο ίδιος δεν έκρυβε τα συναισθήματά του και έδειχνε τη συγκίνησή του για την αγάπη που εισέπραττε από τον κόσμο.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Μάκης Σεβίλογλου, Χρήστος Δάντης, Κωνσταντίνα, Νίκος Μακρόπουλος τίμησαν τον Βασίλη Καρρά στην συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για την συμπλήρωση τεσσάρων δεκαετιών στην μουσική σκηνή.

«Αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ νιώθω ολοκληρωμένος καλλιτέχνης και άνθρωπος σήμερα», είπε ο τραγουδιστής μπροστά σε περίπου 10.000 άτομα, όταν βρέθηκε επί σκηνής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν έκρυψε τα δάκρυά του και ξέσπασε.

Βασίλης Καρράς: Υποκλίθηκε στο κοινό

Σε συναυλία του στο Νεστόριο λύγισε μπροστά στον κόσμο. «Yπάρχει περίπτωση να σας δώσω; Υπάρχει περίπτωση να σας πουλήσω; Υπάρχει περίπτωση να μη γονατίσω μπροστά σας;», είπε ο τραγουδιστής και υποκλίθηκε στον κόσμο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA