Μενού
paradeisos-veroia
Το παγκάκι που επισκεύασαν οι πέντε φίλοι | ΕΡΤ / Glomex
  • Α-
  • Α+

Στον δρόμο προς τη Βέροια βρίσκεται η Καλλίπετρα, όπου υπάρχει ένα ονειρικό μέρος, ένας «κρυφός παράδεισος» για λίγους. Με θέα τον Αλιάκμονα και τα βουνά, η γαλήνη που προσφέρει η τοποθεσία είναι απίστευτη.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένα «κρυφό» μονοπάτι 15 - 20 μέτρων οδηγεί σε ένα παγκάκι με την απόλυτη θέα. Ιδίως τις ημέρες με ήλιο και καθαρό ουρανό, η θέα κόβει την ανάσα. Το υπέροχο αυτό παγκάκι έπεσε στα χέρια ασυνείδητων που το βανδάλισαν, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Μία παρέα φίλων από τη Βέροια, κινητοποιήθηκε και αντικατέστησε το κατεστραμμένο παγκάκι, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας ένα καινούριο. Ο Παύλος, ο Αντώνης, ο Τόλης, ο Νίκος και ο Ντάνιελ, πήγαν άμεσα στο σημείο και, με δικά τους μέσα, υλικά και εργασία, αντικατέστησαν το πιο όμορφο παγκάκι της Βέροιας και καθάρισαν και το μέρος από κάθε λογής σκουπίδια.

Οι πέντε φίλοι, με περίσσιο μεράκι και αγάπη και αφιερώνοντας αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, προχώρησαν σε μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον και μία καλύτερη κοινωνία, δίνοντας μία αχτίδα φωτός και ελπίδας, μέσα στη σωρεία δυσάρεστων ειδήσεων που μας κατακλύζουν καθημερινά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA