Μενού
blue horizon
Blue Horizon | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλος του πληρώματος του Βlue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη του πλοίου, είχε ένα ευχάριστο νέο μετά από καιρό.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, το ανιψάκι του 36χρονου, βαφτίζεται την Κυριακή (19/11) στον Άγιο Νικόλαο και ο αδερφός του, Νίκος, αποφάσισε να του δώσει το όνομα του.

Μάλιστα, ζήτησε από γνωστό μαντιναδολόγο να γράψει μια μαντινάδα για το μυστήριο της βάφτισης που θα γίνει σε κλειστό κύκλο λόγω του πένθους.

mantinada
Μαντινάδα για το ανηψάκι του 36χρονου | Cretalive.gr


 

Το χρονικό

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:00 το βράδυ, της Τετάρτης (06/09).

Αν και αρχικά, η είδηση που έγινε γνωστή από τις αρχές ήταν ότι πνίγηκε άντρας που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο, βίντεο που ανέβηκαν στα social media, αποκάλυψαν την αλήθεια.

Στις εικόνες, φαίνεται το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό αλλά πλήρως αποκαλυπτικό του τι συνέβη.

Στο βίντεο φαίνεται ο 36χρονος να έχει χάσει τις αισθήσεις του καθώς δεν δείχνει ικανός να προσπαθήσει έστω να αντιδράσει, αν και κάτι τέτοιο θα ήταν ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου πως τον είχε «πάρει» η δίνη που δημιουργούν τα απόνερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA