Μενού
horizon
Ο άτυχος 36χρονος, μέσα στη δίνη από τα απόνερα | @VeRDe_GR
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμα σοκαριστικό βίντεο από τα όσα εξοργιστικά και τραγικά έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, κάνει την τελευταία ώρα τον γύρο του διαδικτύου. Στο βίντεο αυτό, το οποίο έχει τραβηχτεί από επιβάτη του Blue Horizon που βρίσκεται στο κατάστρωμα του πλοίου φαίνεται ο άτυχος 36χρονος να βρίσκεται μέσα στη δίνη που δημιουργούν τα απόνερα του πλοίου και το μέλος τους πληρώματος που τον έσπρωξε να βρίσκεται ακόμα πάνω στον καταπέλτη.

Στο βίντεο φαίνεται ο 36χρονος να έχει χάσει τις αισθήσεις του καθώς δε δείχνει ικανός να προσπαθήσει έστω να αντιδράσει, αν και κάτι τέτοιο θα ήταν ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου πως τον είχε «πάρει» η δίνη που δημιουργούν τα απόνερα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγη ώρα ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν τέσσερα μέλη του Βlue Horizon. Πρόκειται για τον καπετάνιο, τον αξιωματικό καταστρώματος και τα δυο μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου και εμπόδισαν τον 36χρονο να επιβιβαστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA