Μενού
plimmira volos
Καταστροφές από την πλημμύρα στο Βόλο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κρατήρες στο οδόστρωμα δημιουργήθηκαν σε διάφορους δρόμους στο Βόλο από τις κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο διάστημα. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι κάτοικοι του Άνω Βόλου αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις τους. Στην περιοχή αυτή σημειώθηκε και το περιστατικό με τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, που χτύπησε πολίτη.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων και των κατοικιών προσπαθούν να περισώσουν ό,τι είναι δυνατόν, καθώς το νερό έφτασε το 1,5 μέτρο. Φερτά υλικά έχουν μπει σε κτίρια και αυλές, ενώ σε σημεία ξηλώθηκε και το δίκτυο ομβρίων υδάτων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κακοκαιρία Elias ο ποταμός Κραυσίδωνας υπερχείλισε από την κακοκαιρία και η πόλη βούλιαξε στα λασπόνερα για δεύτερη φορά. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, πεζοδρόμια έσπασαν ενώ σημαντικές ζημιές έχει υποστεί και το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, το νερό που κατά διαστήματα φτάνει στις βρύσες των σπιτιών και των επιχειρήσεων δεν είναι πόσιμο σύμφωνα με τις αναλύσεις που έγιναν και που ανακοίνωσε και το υπουργείο Υγείας χθες το βράδυ, επισήμανση που έχει κάνει και ο Δήμος Βόλου εφιστώντας την προσοχή των πολιτών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.