Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου προκάλεσαν τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Παγασητικό Κόλπο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, διατάχθηκε αυτεπάγγελτα επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν η ποιότητα του θαλασσινού νερού και οι έλεγχοι που γίνονται σε διαπιστευμένα εργαστήρια, το μικροβιακό φορτίο στις εκβολές της λίμνης Κάρλας, το ενδεχόμενο ρύπανσης καθώς και η αιτία θανάτου των ψαριών.
Η έρευνα ανατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου υπό την εποπτεία Εισαγγελέα. Το Λιμεναρχείο θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να συλλέξει στοιχεία για τις παραλίες του Βόλου, του Αναύρου, των Αλυκών και της Νέας Αγχιάλου και να διερευνήσει τις ευθύνες των εμπλεκομένων φορέων.
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- «Στάθηκα πάνω από το φέρετρό σου»: Συγκλονισμένη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Η σχέση που την ένωνε με τον Μαζωνάκη
- «Νόμοι της Νυρεμβέργης» και σβάστικα: Όταν ο ρατσισμός έγινε νόμος και σύμβολο του κράτους
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σάλος με τις απαράδεκτες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια αφιέρωσης του Μάλαμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.