Μενού
peripoliko
Περιπολικό της αστυνομίας. | EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε πολίτης στο Βόλο που προσπάθησε να χτυπήσει στον θώρακα με κατσαβίδι έναν αστυνομικό, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, σε επεισόδιο που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2021.

Ο 40χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε τον αστυνομικό προτάσσοντας κατσαβίδι και προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε καρδιακά προβλήματα.

Αμέσως μετά την ανάρρωσή του βρήκε εργασία στη Γερμανία και έφυγε από την χώρα ωστόσο χθες στη δίκη του εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου δικάστηκε με τις κατηγορίες της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και έγινε γνωστό πως είχε απειλήσει με το κατσαβίδι ακόμα ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, εκτός από την απόπειρα να τραυματίσει τον 44χρονο αστυνομικό στον θώρακα, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε απειλήσει έναν άνδρα στον δρόμο.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι προσπάθησε να χτυπήσει με κατσαβίδι τον αστυνομικό, λέγοντας ότι η σύλληψή του έγινε την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο.

Αθωώθηκε για την απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση και καταδικάστηκε για βία κατά υπαλλήλου και απειλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA