Συνελήφθησαν χθες τρεις ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό δύο μαθητών σε σχολείο το πρωί της Δευτέρας στο Βόλο. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε από την Εισαγγελία δικογραφία, κατά περίπτωση, για ηθική αυτουργία και άμεση φυσική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι τρεις παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2025. Οι δύο μαθητές που ξυλοκοπήθηκαν πήραν εξιτήριο ενώ σε εξέλιξη είναι και η ΕΔΕ που διέταξε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, επισήμανε ότι παρά την στήριξη που έχει η εκπαιδευτική κοινότητα από σειρά φορέων ειδικά για τα θέματα βίας και εξαρτήσεων τέτοια περιστατικά δεν αποφεύγονται.
Σήμερα θα έχει συνάντηση με τους διευθυντές και υποδιευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου που συνέβησαν τα περιστατικά. Η διεύθυνση του Λυκείου ζητά ιδιωτική φύλαξη του χώρου γύρω από το σχολείο όλο το 24ωρο.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.