Μενού
Βόμβα στη Σταδίου
Βόμβα στη Σταδίου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δύο δραστών, οι οποίοι φέρεται να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην οδό Σταδίου, απέναντι από το υπουργείο Εργασίας, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο κτίριο.

Σύμφωνα με το Mega, οι έρευνες της Υπηρεσίας έχουν προχωρήσει αρκετά, καθώς κατάφεραν να βρουν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες, λίγο πιο μακριά από το σημείο της έκρηξης.

Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, όπου από την έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε πως είχε κλαπεί από το κέντρο της Αθήνας, προτού χρησιμοποιηθεί στην επίθεση στην οδό Σταδίου.

Με τον εντοπισμό του οχήματος, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προσπαθούν να «αποκρυπτογραφήσουν» το δρομολόγιο των δύο δραστών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και το πώς διέφυγαν από την οδό Σταδίου.

Η μοτοσικλέτα, για μερικό χρονικό διάστημα, είχε τεθεί σε επιτήρηση σε περίπτωση που πάει κάποιος να την παραλάβει, ενώ στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αρχών, όπου οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να βρουν γενετικό υλικό ή άλλα αποτυπώματα των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA