Μενού
Εκρηκτικός μηχανισμός στη Σταδίου
Εργασίες στη Σταδίου μετά την έκρηξη της βόμβας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνεται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το λεπτό που προκαλούνται αρκετές υλικές ζημιές στο κτίριο.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, κάμερα ασφαλείας από το κτίριο, που βρίσκεται απέναντι από το υπουργείο και πρόκειται για το σημείο στο οποίο τοποθέτησαν το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό οι δύο δράστες, κατέγραψαν τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης.

Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, ενώ το βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται μαζί με άλλα που φαίνονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες να αφήνουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, στα «χέρια» της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, από την πορεία των αστυνομικών ερευνών συσχετίζεται η συγκεκριμένη ενέργεια με την αποτυχημένη επίθεση στην έδρα των ΜΑΤ στου Γουδή, ενώ αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής σχοιάζουν πως υπάρχουν αρκετοί συσχετισμοί και με την επίθεση στον ΣΚΑΪ.

Ψάχνουν την ομάδα υποστήριξης για τη Σταδίου

Σε πλήρη εξέλικη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την έκρηξη στη Σταδίου το βράδυ του Σαββάτου (3/2), την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την προκήρυξη της οργάνωσης καθώς εκφράζονται φόβοι για «επιθέσεις ακόμα και με ρουκέτες».

Το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας (5/2) οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής σάρωσαν την οδό Σταδίου, όπου σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη, αναζητώντας βιντεοληπτικό υλικό που θα τους δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για το προφίλ των δραστών.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ,  οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας βρήκαν νέο βιντεοληπτικό υλικό και απ' αυτό έχει προκύψει πως η επίθεση στη Σταδίου έγινε από μία μεγάλη –σχετικά– ομάδα, η οποία χρησιμοποιούσε για να δράσει μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά το όχημα, προσπαθούν να βρουν την πορεία του, εικάζοντας πως επέβαινε η ομάδα υποστήριξιης. Οι Αρχές, παράλληλα, έχουν στα χέρια τους το σημείο που έγιναν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα και πρόκειται για την Ιερά Οδό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA