Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Αστυνομική επιχείρηση | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βρέφος που οι γονείς του πέταξαν στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό, το μωρό έφερε προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως το βρέφος, εκτός από χτυπήματα στο κεφάλι, έφερε και προθανάτια πλήγματα στην περιοχή του λαιμού.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα φωτίσουν το παραπάνω στοιχείο και θα διευκρινιστεί το ενδεχόμενο οι γονείς να επιχείρησαν να προκαλέσουν ασφυξία στο βρέφος.

Τα μεταθανάτια χτυπήματα εντοπίζονται στο κεφάλι του βρέφους, κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης στο απορριμματοφόρο. Τα στοιχεία δείχνουν πως πιθανότατα το βρέφος πετάχτηκε ζωντανό στον κάδο απορριμμάτων.

Προφυλακιστέοι οι γονείς του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του βρέφους κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το παιδί τους σε κάδο σκουπιδιών.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ, ενώπιον της ανακρίτριας, φέρεται να  υποστήριξε ότι δεν έχει τελέσει το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας καθώς το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε ότι το βρέφος, που γέννησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα, όπου εργαζόταν, ήταν νεκρό καθώς δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο. Πανικόβλητη, πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών, πράξη για την οποία μετανιώνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA