Μενού
Ο Νίνο συγκινήθηκε στο πλατό του «Secret Song»
Ο Νίνο συγκινήθηκε στο πλατό του «Secret Song» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, το «Secret Song», και μία έκπληξη επί σκηνής «λύγισε» τον Νίνο και ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν εμφανίστηκαν μερικά από τα πρόσωπα – σταθμό στα πρώτα χρόνια της καριέρας του από το πρώτο «Fame Story» που συμμετείχε.

Πρώτος που μίλησε μέσω βίντεο για τον Νίνο ήταν ο συνεργάτης του Θάνος Πετρέλης, που έκανε μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους, στην Πάτρα. Μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Γιαννιάς που ερμήνευσε το «Ομολογώ», τραγούδι ιδιαίτερης σημασίας για τον Νίνο και ακολούθησαν και άλλοι. Μεταξύ αυτών, η Τζούλι Μασσίνο, η Εύη Δρούτσα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κα.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκινήθηκε πάρα πολύ με την έκπληξη. Μάλιστα όταν αντίκρισε δυο παιδικούς του φίλους, ο τραγουδιστής ξέσπασε σε κλάματα. «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» είπε ο Νίνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA