Μενού
sholeio
Σχολείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι γονείς του 7χρονου που υπέστη bullying από μεγαλύτερο μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατά τις ίδιες πηγές, προανάκριση διενεργείται ήδη για την υπόθεση από την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας. Μάλιστα, το περιστατικό διερευνάται από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.

Σύσκεψη για το bullying

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο σχολείο παρουσία του Προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της διεύθυνσης του σχολείου, σχολικού ψυχολόγου και κοινωνιολόγου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο μεγαλύτερο μαθητής κατέβασε το παντελόνι του 7χρονου και ζωγράφισε τα σήματα της τρίλιζας στα οπίσθιά του.

Η μητέρα του 7χρονου με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο παιδί της, ενώ χθες ο πατέρας του είπε στην ΕΡΤ Βόλου ότι το περιστατικό τραυμάτισε την ψυχή του παιδιού.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA