«Μάχη» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου της Αθήνας, εξακολουθεί να δίνει 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα και αναζητούνται ακόμα δυο.
Όπως έχει γίνει γνωστό η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στην περιοχή του Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».
Το ανήλικο κορίτσι την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε από τη φίλης της χωρίς τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο. Για την υπόθεση η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών ενώ δύο ακόμα άτομα που φέρεται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση αναζητούνται.
Απολογούνται οι συλληφθέντες
Τα αδίστακτα μέλη της συμμορίας αναμένεται σήμερα Δευτέρα (20/11) να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, πέντε από τα έξι μέλη της συμμορίας θα βρεθούν ενώπιον της δεύτερης ανακρίτριας ναρκωτικών.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.