Μενού
Βόμβα στο κέντρο της Αθήνας
Βόμβα στο κέντρο της Αθήνας | Reader
  • Α-
  • Α+

Νέος συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά την πρώτη έκρηξη βόμβας αναμένεται και δεύτερη αλλά αυτή τη φορά ελεγχόμενη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε στο κτίριο της Τεκτονικής Στοάς της Ελλάδας, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, είναι εκρηκτικός μηχανισμός.

Όπως σας ενημέρωσε το Reader, το πρωί της Πέμπτης (13/07) στις 6.30, άγνωστος τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στην οδό Σουρμελή 2, χωρίς να αναφέρει ώρα έκρηξης.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο ενώ είχε προηγηθεί η έκρηξη της βόμβας. Δεν υπήρξε τραυματισμός και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, κυρίως μαύρισμα της τοιχοποιίας εξωτερικά του κτιρίου.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν και ένα ξύλινο κουτί που θεωρήθηκε «ύποπτο». Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για νέο εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ερευνά τον χώρο, ενώ έχει κλείσει η οδός Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, από την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη.

Δείτε το βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA