Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Κλοπή, με σημαντική λεία, σε πολυτελή κατοικία στον Διόνυσο έγινε αντιληπτή το απόγευμα της Κυριακής (3/3), όταν οι ένοικοι επέστρεψαν μετά από 10 μέρες απουσίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ηλικιωμένο ζευγάρι έλειπε από το σπίτι για μερικές μέρες και όταν επέστρεψε διαπίστωσε πως είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι και οι δράστες είχαν αφαιρέσει αρκετά τιμαλφή.

Οι δράστες είχαν παραβιάσει, πιθανότατα με λοστό, ένα παράθυρο στο ισόγειο της μονοκατοικίας και απέκτησαν πρόσβαση στο σπίτι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ήταν ιδιαίτερα διαβασμένοι καθώς ήξεραν τι πρέπει να κάνουν ώστε να κερδίσουν χρόνο. Έκοψαν την τηλεφωνική γραμμή για να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η αστυνομία, αλλά και έσπασαν το σύστημα συναγερμού και το τοποθέτησαν σε έναν κουβά με νερό για να μην ακούγεται σε μεγάλη απόσταση. 

Πριν φύγουν από το σπίτι, έκλεψαν χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια που είχε κρυμμένα το ζευγάρι. Η λεία τους υπολογίζεται στα 90.000 ευρώ. 

Τα θύματα έκαναν καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA